You don´t know but I am noticing.

Vilken dag. Eller rättare sagt, vilken gårdag! Shopping i göteborg med två underbara tjejer, varsin öl och sedan U2 på Ullevi. Mäktigt. Därefter bar det av till Trädgår´n igen för lite fest. Ja, lite och lite, det kan man ju tolka som man vill haha. Malin jobbar där så efter att vi var special VIP gäster och slapp den långa kön så blev det häng i baren med gratis öl, varsin daquiri för 20:- och småprat. Jag tror bestämt det började spåra när bartendern häller upp 2or fish och säger till mig "Jag hörde du fyller år, Grattis" och jag skrattar och ser nog lite dum ut. Varpå vi dricker upp. Man vill ju inte vara otacksam? Jag viskar till Malin att det här med sprit vanligtvis är en dålig idé när det gäller mig och när jag tittar tillbaka är de där jävla glasen fyllda. Igen. Med fish. Och sådär fortsatte det..För att citera en jävligt respekterad och älskad - och saknad - vän,
För oss fanns det ingen morgondag. Men morgondagen hann alldeles för snart ifatt oss...
Rummet snurrade tills strax innan 16, frossan var inte dålig och illamåendet har bokstavligt talat stått mig upp i halsen tills bara någon timme sen. Men så jävla värt! Vilken kväll!

Jag vet att det var väldigt längesen jag bloggade. Har faktiskt mycket att berätta men ingen aning om vart jag ska börja. Hade ju tänkt göra några sorts Bästa-listor över alla festivaler jag varit på. Och det kändes som en bra idé tills jag insåg att det var 3 veckor sedan Hultsfred slutade och jag satt i bilen, lika tom som alltid när jag lämnar den festivalen med alla alltför utspridda vänner, på väg hem. Det var 3 veckor sen jag avslutade mitt 3 veckor långa festivalfirande. Sedan kändes det ännu mer dumt när jag läste en av mina favoritbloggar (ja, Stinas fascinernade skriveri imponerar på mig varenda gång jag läser det) och att hon avstått en sådan lista just för att hon tyckte det dröjt för länge. Och det skrev hon 5 dagar efter hemkomsten haha.



För övrigt har jag och Stina bokat en resa till London. För 56 spänn! Den resan kommer bli legendarisk! Den kommer innefatta öl och Peter Doherty. Såklart. En ännu mer uppiggande sak är att Stina också kommer hit nästa helg. Ska bli skönt att få skratta lite!

RSS 2.0