Just waiting a second to long

Jag skrev tidigare här i bloggen att jag var lite orolig över att se New Moon på bio med tanke på hur mycket jag skulle böla. Som tur var så behövde jag inte oroa mig när åtminstone hälften av den utsålda biosalen lyfte händerna på frågan "hur många har sett Twilight mer än 50 gånger?". Alla var alltså lika besatta som jag! Och hur var filmen?
Det var så jäkla värt väntan. Visst hade de, enligt mig, missat några viktiga detaljer från boken och att början gick alldeles för fort men näe.. jag måste säga att jag (självklart) tyckte den var AMAZING! Jodå jag grät men till skillnad från boken var det mycket humor i den här filmen som lyfte upp det hela. ÅH. Kan inte Eclipse komma nu på en gång istället för nästa sommar?!?!?!


Isn´t it Ironic?

Alright, en liten update. En smula jobb och en massa tidsfördriv genom Sex and the City-boxen, fika, träning och sömn. Jag vill börja jobba nu! Plugga nu! Och känna att jag iaf är en bit på väg till USA.

Sitter och lyssnar på Kents nya skiva. Lika mycket magi som alltid! Hur kan man vara så makalöst bra? Längtar tills våren då man får stå där framme och trängas och skrika sig hes till Töntarna, 747 och Vy från ett luftslott. Jag förstår mig verkligen inte på sittplatser.. Jag förstår att man kanske vill se konserten bättre och på så vis tycker det är bättre men inget slår ju känslan att stå och gunga där framme i klungan, hoppa&sjunga, med världens bästa utsikt. Många jag känner förstår heller inte hur jag kan tycka att Kent är ett av de bästa live-banden jag någonsin sett. Men de har med andra ord aldrig sett dom live.
     På tal om spelningar.. SNART ÄR DET 4/12! Peter Doherty på Debaser! ♥

Sitter nu, så här innan jobbet, och läser massa bloggar. Herregud. Hur kan vissa människor egentligen kunna tjäna pengar på att skriva så otroligt ointressanta saker? Och varför sponsrar jag dom genom att läsa det? Bra fråga. Och varför lägger jag ner energi på att klaga på det? Kan det vara den välkända jantelagen som talar? Välkommen till Sverige.

..och varför bloggar jag själv om mitt inbillat intressanta liv? haha.

Du vet inte var jag varit - du vet inte vem jag är


KÄRLEK!


RSS 2.0