Home sweet home

Hemma i kära Arboga igen, känns riktigt bra! Var så skönt att  åka in i staden man kan utan och innan, kliva in i lägenheten, klappa min lilla katt och sova i sin alldeles egna säng. Det är det här jag längtat efter! Kvällen därpå spenderades med dom bästa i Fridas fin-fina lägenhet med god mat och massa prat. Precis som det ska vara.
Visst är jag arbetslös och vet inte hur länge jag kommer klara av det då jag redan igår var rastlös och inte visste var jag skulle ta vägen haha! Meeen, jag ser fram emot en bra sommar. En riktig festivalsommar, I LIKE!

Idag har jag varit på banken, handlat och till och med sovit länge. Nu ska jag bara försöka hitta på nåt under de resterande timmarna...

..you know that I could use somebody..

Hej. Jodå, jag lever.. Jag är bara lika trött som vanligt.. Trots att det lugnar ner sig här i Sälen så är man ändå alltid uppstressad och seg haha! Men nu är det nedräkning kära vänner, vi stänger restaurangerna om 12 dagar! Helt underbart! Det känns faktiskt bättre än nånsin att åka hem till lilla Arboga. Även om jag gör det utan jobb och med massa andra funderingar..
Och eftersom jag kommer sakna några riktigt bra människor här uppifrån! När man tänker tillbaka på förra säsongen är det en massa man längtar tillbaka till, kanske främst människor och tillfällen, men det här året på fjället har ändå gett mig något extra. Man har kommit närmre några och lärt känna så många nya människor som man verkligen känner att... att de vill och kommer man träffa igen!

Det har hänt en hel del sen sist, såklart eftersom jag är så sjukt seg på att skriva, och det är en massa fest, ännu mera jobb, tråkiga hejdå och lite andra små intriger. Intriger ja.. inte helt ovanligt här uppe på fjället haha!

Däremot ser sommarn rätt ljus ut ändå, trots fattigare än vanligt, men ja.. tror faktiskt det kommer bli en av de bästa på länge. För hur kul jag haft på det jag haft för mig har det alltid funnits nåt i bakhuvudet.. De senaste sommrarna har ett spöke dansat och snurrat mina tankar..Jag tror det är borta nu.
Sälen

Förresten, Säsongsångest. Vilket jävla passande ord.

RSS 2.0