Can you keep a Secret?

Jag tror att det är tillbaka.


Och idag är minnet fullt av blåsiga dagar

Nu har jag fått fundera lite på det och jag är nog mer besviken över det hela än jag trott. Jag är besviken på mig själv som förstör det med massa konstigheter. Det som börjar bra slutar med tomma blickar och utan några ord att luta sig tillbaka på. Jag blir besviken på mig själv som funderar och funderar och funderar tills den gräns då allt vänder. Hur bra kan det bli när man bara oroar sig över tankar. Andras tankar. Och mina tankar. Men givetvis mest De tankarna. Jag vet att jag är fel, att jag gör fel och att det blir fel.. Jag trodde jag kanske, kanske kunde göra rätt och att det skulle gå min väg. Men jag är för svår. Det kanske inte ens var någonting.
Jag trodde bara att jag skulle kunna vara speciell.

Strangeways

Alla konstiga och dolda nummer som ringer mig!!
Vilka är ni?! Vad vill ni?!




Jag tror jag blir galen och paranoid. Haha. Jag vet jag är knäpp..


En fråga om att Våga

Idag fick jag ett samtal.
Jag ska köra artister till och från spelningar under Arvikafestivalen.
Det känns stort, spännande och jävligt nervöst


Album 8

(Läs och njut - Kent får man aldrig för mycket av)



"Just hemkomna från Berlin...

Session nr 1.

Vi har påbörjat inspelningarna av det som kommer att bli vårt åttonde album.
Under två extremt fokuserade veckor har ett stort antal sånger spelats in.
Låtarna är skrivna under hela förra året och fram till i början av April.
Det är självklart det bästa vi gjort.

Ännu vet vi inte exakt när det kan komma att släppas.
Om några dagar återupptar vi inspelningarna i Bunkern.

Vårt musikaliska år har börjat helt fantastiskt.
Ödmjuka hälsningar från Världens just nu Bästa Band."

En blixtvisit - så Sagolik

Det blev Varberg i helgen, och det var kul. Det var riktigt kul. Lite härligt mys i fredags med väldigt härliga människor, Daniel t.ex. hade man ju  inte sett på nästan 1 år så det blev lite öl och massa cathing up! Sen gick jag och John hem till honom och kollade på Twilight. Inte alls min idé, nej nej haha! Det gillar vi :)

Lördagen började bra med lite sovmorgon och promenad ner till staden där vi lunchade lite och strosade i solen. Per är så himla rar och man blir så glad av att se honom! Det var ju den här kvällen vi åkte ned för, den röd-svarta festen i Rolfstorps (?) bygdegård, så lite fix hos John och vidare till Per och förfest med massa varbergare. Det är så underligt hur bra man kan trivas i vissa människors sällskap. Väl på festen var det fördrink, poängpromenad, massa nya människor, dans och mina bästa vänner. Tack alla för en trevlig kväll - Bästa vänner kommer vi alltid att vara.

Tillbaka i Arboga och det är redan tisdag. Vad har jag gjort? Besök hos arbetsförmedlingen, filmkväll och promenad. Jag borde söka de där jobben också. Fan.

Det är mycket nu i min lilla hjärna, så många ideér och tankar. Jag hör av mig när jag vet.

Håll blicken kvar i skyn

Idag är en sådan dag..
Hällefors - Jag saknar er

Det var den underligaste av saker..

Ja Sandra, visste är han helt underbar i den filmen! Helt otroligt.. :)

Jaa, här sitter man ännu en kväll, har slagit på en Morden i Midsomer och ska äta en apelsin. Sen sova. Jag vet inte vad det är med mig men det är mycket som flyger fram och tillbaka i hjärnan. Mycket man vill men mycket man tycker känns konstigt. Att känna sig i vägen är det värsta jag vet. Så ja, vi får se hur morgondagen och helgen artar sig. Jag kan ju alltid tvinga Emma, Emma och Hanna att se Robinson med mig på lördag haha!

Fick förresten ett upplyftande mejl igår och ett riktigt roligt telefonsamtal idag. Vi får väl se hur det blir. Lär inte behöva oroa mig då jag även har lite annat smått och gott på gång. Det går bra nu.

Hela dagen idag har varit ett uppdrag att få mitt hem att kännas som mitt igen. Det har varit rensning, städning, bra musik och en massa kort upp på de bästa jag har i mitt liv. Jag har fixat på balkongen inför massa mys med vattenpipa under sköna sommarkvällar och jag har hunnit med middag hos min kära mamma, det är inte alla som äter Entrecote en torsdag inte, haha! Sedan tog jag ett alldeles för varmt bad för att efter det hamna här.....

"jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt och
köpa mig ett nytt med någon som dig"


This is for Lovers

Pete+Carl=Libertines PL 2009 ?!


Another no-show

Gårkvällen var riktigt trevlig med lite vin i goda vänners sällskap. Efter hur dagen hade utspelat sig var det precis det jag behövde. Däremot föll jag för frestelsen som jag nästan förstått. Eller frestelse..det är mer som en förbannelse.

Idag, dag 6, så sov jag rätt länge, kollade på reprisen av Robinson vilket fick mig att sakna Sälen lite. Det var liksom vårat lördagsnöje och det var alltid lika roligt hur inne alla (speciellt Oscar) blev av alla twister! Sedan hör och häpna, så fick Frida och Sebbe med mig ut på en riktig långpromenad runt jädersbruk. Det var verkligen jag som flåsade värst och mest men det var riktigt skönt. Och välbehövligt. Lär bli mer sånt framöver :)

Det är lite skumt nu när man är arbetslös. Jag räknar timmarna och försöker trycka in så mycket jag kan om dagarna. Men får ändå ingenting gjort? Haha, det blir nog bra det här. Jag och mamma kollade iaf på Morden i Midsomer ikväll och tryckte i oss massa frukt. Så jäkla gott!

Nu har jag precis slagit på Twilight. Igen. Och alldeles snart kliver Edward Cullen in genom dörren så måste sluta nu..
Haha god natt!

(Jag vet jag är knäpp.. och nu råkade jag göra texten kursiv också. Jaja, skit samma det går inte att få bort haha!)

Every little thing is gonna be alright

Vilket väder! och här inne sitter jag..Har iofs fått lite gjort men nu blir det frukost på balkongen och sen en långpromenad i solen. Fast bara om jag hittar min "svart-på-en-kvart" såklart.
Här ska vi bli bruna!

Just because you´re losing doesnt mean you´ve lost

Vilken trevligt kväll! Tyvärr inget alfapet men kex&ost, lite vin och Morden i Midsomer. Det gillar vi också! Nu börjar jag dock bli rastlös igen. Borde söka jobb. Borde bestämma lite om framtiden. Borde ta tag i mina planer. Borde betala räkningar. Borde deklarera.

Och så borde jag sova...Sounds good.

Think twice - thats my only advice

Dag 4 i min nya, arbetslösa värld. Blev tidigt imorse och en tur till Ikea med mamma där det inhandlades nödvändiga, och mindra nödvändiga, ting. Det är riktigt mysigt när man känner att man kommer överens med sin mamma, det behöver jag! Vi var borta några timmar så när jag kom hem slog jag på Twilight, IGEN, kände det dröjt för länge. Cirka 16 timmar haha! Det var längesen en film slog mig så hårt, den är suverän.

Sedan tog jag givetvis min dagliga sovtimme, tänkte för mycket och planerade mitt liv. Som vanligt. Undrar hur morgondagen artar sig? Hoppas på besök av morbror och att få träffa de bästa vännerna i mitt liv. Annars blir det väl att strosa i solen och ha det bra. Måste lära mig att uppskatta det oplanerade.
Nu blir det en kort promenad och sedan alfapet med mami. Sen troligen en film. Kanske Twilight...? ;)

Hultsfred. Snart är vi där.
Hultsfred


Läste en blogg idag som får mig att tänka - om vi är så jäkla tråkiga kanske vi också ska sluta försöka?

My own personal brand of Heroine


Jag tror jag är kär!

RSS 2.0